Tästä se alkaa matka blogien maailmaan!

Hello world kirjoittivat jo koodaajat aikoinaan! Tästä se siis alkaa matkani bloggaajana. Blogissani tulen ääneen pohdiskelemaan ajankohtaisia koulutusteknologian aiheita, joita työkseni teen sekä tutkin. Oman asiantuntijablogin pystytys on ollut pitkään mielessä, mutta viimein tämä on nyt tullut tehtyä.

Töiden vaatiessa jatkuvasti jäsennystä myös tekstimuodossa uskon, että tämä blogi toimii hyvänä tiedotuskanavana ja ajatustenvaihtopaikka sekä auttaa jäsentämään ajatteluani.

Tällä hetkellä toimin useissa kehittämishankkeissa, joista tulen tässä blogissa kirjoittamaan. Hankkeiden yhteinen linkki on minun osaltani teknologia ja pedagogiikka. Hankkeita tällä hetkellä on menossa oppimisanalytiikan, luovien alojen virtuaalisen neuvontapalvelun ja digitaalisten osaamismerkkien parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *